'Afspraakjes rond de Kerstdagen'

Van onze redactie
27 november 2014
Theatervereniging De Eendracht uit Alverna voert op 13 december een 'Kerstspel' uit, in dorpshuis de Oase, Graafseweg 570.

Guus Meulendijk is al weer zes, zeven jaar weduwnaar. Sinds een paar weken is zijn zus Bets bij hen in huis getrokken om hen te zorgen, toen hij ziek was. Eerst vond hij dat wel makkelijk, maar Bets is een echte 'kenau' en ’t is niet voor niets dat ze altijd ongetrouwd   is  gebleven. Ze bemoeit zich overal mee en staat in het dorp bekend als 'Bets Klets'.  Hein Swinkels en Dora zijn binnenkort veertig jaar getrouwd. Dora wil graag naar de kerstmarkt in Düsseldorf; maar Hein heeft daar helemaal geen zin in. Waarom eigenlijk niet?

Hein krijgt de laatste tijd regelmatig vreemde telefoontjes van ene Carien… en die gooit de hoorn op de haak als Dora soms de telefoon aanneemt. En dan komt een heel aparte, lekker ruikende lichtblauwe envelop voor Hein, met als afzender C. van der Zande…

Dora zit in zak en as. Veertig jaar getrouwd binnenkort. En Hein heeft allerlei afspraakjes met ene Carien! Als dan meneer pastoor op bezoek komt, ingeseind door Bets klets, zijn de rapen gaar! Dat worden geen leuke kerstdagen dit jaar...

Datum 13 december 2014. Aanvang 20.00 uur. Kaartjes € 7,50 kinderen € 3,50. Reserveren bij Nelleke Rosmalen 06-40405052 of Els Holland 024-3480390 en voor aanvang aan de zaal.

Tot ziens in de OASE

Dit bericht delen:

Advertenties