Veel activiteiten in Café 'de Teersdijk'

Van onze redactie
9 december 2014
De uitbaters van Cafe – Petit Restaurant “de Teersdijk”in Wijchen, Arnold en Jose Jansen organiseren weer  het een en ander.

Om te beginnen het Autismecafé op donderdag  11 december. De bedoeling is dat de belangstellenden met elkaar op een informele manier kunnen praten over dingen waar ze tegenaan lopen, en om ervaringen en/of informatie uit te wisselen. De vorm is een inloopcafé. U kunt vanaf  20.00 uur binnen komen lopen om met elkaar van gedachten te wisselen. Als u het tijd vindt om te gaan, dan gaat u weer verder met uw eigen dag. Deze avonden zijn voor ouders van kinderen met autisme, maar zeker zijn ook (volwassen) mensen met autisme welkom,maar ook opa’s, oma’s, broers, zussen, nichten, neven, etc. u hoeft zich van te voren niet aan te melden. De toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. Mocht u deze datum niet kunnen, maar u hebt wel belangstelling voor zo’n avond, dan kunt  mailen voor een volgende datum:

jansencafedeteersdijk@xs4all.nl

Zaterdagavond 13 december is er weer een Single-avond in Café 'de Teersdijk'. Daarbij is het iedere  2de en 4de zaterdagavond singlecafé. De avonden zijn erg gezellig en veel mensen komen telkens weer terug. De ambiance is gemoedelijk en laagdrempelig, iedereen moet zich hier thuis voelen. De warmte en sfeervolle aankleding versterkt dat huiselijke gevoel. Voor degene die dat wil, kan er contact gelegd worden, ook kunt u gewoon komen voor de gezelligheid om andere mensen te ontmoeten. Er is ook ruimte om gezellig  een dansje te maken. De aanvang is vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.

Op Zondag 14 december 2014  a.s. is weer een zangavond van Smartlappen- en Levensliederenkoor “Teersbemind”. Om de week op de zondagavond is er een openbare  kooravond. Op zulke avonden zingt “Teersbemind” allerlei smartlappen en levensliederen. Iedereen die van Nederlandstalige muziek houdt,  jong en oud, man en vrouw, is van harte welkom om liederen mee te komen zingen in Café “de Teersdijk”. Als u interesse heeft om lid van ons koor te worden, dan kunt u op een kooravond of telefonisch zich aanmelden. De zangavond begint om 20.00 uur. Gratis toegang.

Café – Petit Restaurant 'de Teersdijk',  Graafseweg 985 6603 CH  Wijchen, 024 – 6412529

Dit bericht delen:

Advertenties