Schaatsen voor het goede doel in Triavium

Van onze redactie
10 december 2014
Op zaterdag 20 december 2014 organiseert CU Events een Elfstedentocht in het Triavium bij Wijchen. Deze Elfstedentocht wordt georganiseerd om stichting Fitkids in het zonnetje te zetten. Het is een sportief dagje uit voor het hele gezin waarmee tevens het goede doel wordt gesteund. Deze dag wordt er geld gecollecteerd voor Fitkids! Bezoekers zijn welkom vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur.

Fitkids in het zonnetje

De Elfstedentocht staat in het teken van sporten en bewegen. Aangezien dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, heeft CU Events ervoor gekozen om met dit evenement de aandacht te richten op Fitkids. Fitkids is een beweegprogramma opgezet door stichting Fitkids voor kinderen (tussen de zes en achtien jaar) met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Fitkids zorgt ervoor dat deze kinderen, onder professionele begeleiding, kunnen trainen en bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving.

Schaatsen, wakvissen of eland rijden?

Bezoekers van de Elfstedentocht worden verrast met een boordevol activiteitenprogramma. De Elfstedentocht bestaat uit 11 activiteiten die door het gehele Triavium plaatsvinden. Tijdens de originele Elfstedentocht schaatsen de deelnemers langs 11 steden, daarom is ervoor gekozen om 11 activiteiten voor deze dag op te zetten.

Naast het schaatsen is er de mogelijkheid om ouderwets te wakvissen of de strijd aan te gaan met de 'rodeo-eland'. Een programma met voor ieder wat wils en het goede doel wordt hiermee gesteund. De entreekosten voor volwassenen bedragen €7.20 en er zijn speciale kindertarieven voor kinderen tot en met 12 jaar. Parkeren kan in de parkeergelegenheid van Q-park, kosten € 3 per dag.

www.facebook.com/ElfstedentochTriavium

Dit bericht delen:

Advertenties