Open inloopcafé voor alle werkzoekenden in Wijchen

Van onze redactie
11 december 2014
Werkzoekenden het gevoel geven dat ze niet alleen staan en hen meer zelfvertrouwen geven. Dat is het hoofddoel van Stichting HetWerkt!Wijchen. Vanaf juli van dit jaar heeft deze organisatie veel verschillende activiteiten op poten gezet, zoals het tweewekelijkse 'HetWerkt! Café', lezingen en workshops. De gemeente Wijchen stelde de ruimtes in Kasteel Wijchen en het bijbehorende koetshuis ter beschikking. Tijdens de laatste bijeenkomst van dit jaar, op dinsdagochtend 16 december van 10.30 tot 12.00 uur in de foyer van Kasteel Wijchen, staat er echter geen gebruikelijke activiteit op het programma en wordt er een open inloopcafé gehouden voor alle werkzoekenden uit de gemeente Wijchen.

“Dankzij de inzet van veel betrokken trainers en coaches uit Wijchen en de regio hebben we de afgelopen maanden geheel gratis een mooi programma neer kunnen zetten, zoals de workshops IJzersterk CV, LinkedIn, Creatief denken en STARR-kwaliteiten. Wijchen telt ruim 2000 werkzoekenden en daarvan hebben we in drie maanden al ruim 100 personen weten te bereiken. In 2015 willen we meer mensen trekken, vandaar het open inloopcafé. Je kunt er terecht voor informatie, een praatje en een kop koffie”, licht Karen van Dam, manager evenementen toe. Ook zij is werkzoekende, net als de overige vrijwilligers die HetWerkt! Wijchen draaiende houden. De organisatie kan door de verwachte groei nog veel nieuwe vrijwilligers gebruiken en ook daarvoor is het inloopcafé bedoeld.

Op 13 januari 2015 vindt wederom het tweewekelijkse HetWerkt! Café plaats met een lezing over het Werkbedrijf en de nieuwe Participatiewet door Huub van Nijnatten, beleidsmedewerker gemeente Wijchen.

Open inloopcafé HetWerkt!Wijchen


Datum: dinsdag 16 december 2014


Plaats en tijd: Foyer Kasteel Wijchen van 10.30-12.00 uur


Voor wie: alle werkzoekenden in de gemeente Wijchen


Dit bericht delen:

Advertenties