Veronique Sodano in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
13 december 2014
Knisperend houtvuur. De geur van dennennaalden en kaneel. De ongemakkelijke stiltes tussen familieleden die elkaar maar een keer per jaar zien. Gezellig, het is weer Kerstmis. Of u nu van kerst houdt of niet of er juist een beetje tegenop ziet; cabaretière Veronique Sodano brengt u in de juiste stemming op vrijdag 19 december. Een prachtige start van de kerstvakantie! Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455. En voor het eerst voor alle kerstliefhebbers biedt Theater ’t Mozaïek een kerstarrangement aan bij deze voorstelling. Ook leuk als kerstborrel of oppasbedankje voor opa en oma.

De Italiaans/Nederlandse zangeres en diva Veronique Sodano staat bekend om haar uitbundige energie en plotselinge ontroering, zoals men al kon zien tijdens haar optreden in mei tijdens het theaterfestival op de Markt in Wijchen. De bezoekers kunnen zich alvast verheugen op mooie klassiekers, schaamteloze meezingers, interactie, grappige verhalen en een quiz. En dat allemaal onder begeleiding van de onnavolgbare vijfkoppige Diva Sodano Band.  Veronique Sodano legt haar ziel en zaligheid in alles wat ze doet om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Datum:  Vrijdag 19 december 2014 . Tijd: 20.15 uur. Prijs:  €17,50  met mogelijkheid tot kerstarrangement (inclusief garderobe en drankje). Foto: David Lucas

Mozaiek Veronique Sodano - Fotograaf David Lucas

Dit bericht delen:

Advertenties