Dirk Scheele in Theater ’t Mozaïek op 23 december

Van onze redactie
14 december 2014
In ”Warme handen, koude voeten” zingt Dirk Scheele onder de kerstboom prachtige decemberliedjes over Kerstmis, de winter, verkouden worden en warme handen en koude voeten. Dirk is al vaker in Theater ’t Mozaïek geweest, maar nog nooit met zo’n gezellige warme wintershow. Er zijn nu nog kaarten verkrijgbaar voor zowel de ochtend- als de middagshow via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55, maar de verkoop loopt hard, dus wees er snel bij.

Samen met zijn buurmeisje gaat Dirk de kerstboom op een bijzondere manier versieren. En als het gaat sneeuwen wordt er volop sneeuwballen gegooid. Maar wat blijkt nu? De kerstman heeft ineens een dagje vrij genomen en wil samen met Dirk en de kinderen in de zaal muziek maken. Nou kerstman, laat maar eens horen! Uiteindelijk komt ook het lieveheersbeestje langs op Dirk zijn kerstfeestje. Samen dansen ze het nieuwe jaar in met  swingende liedjes over oliebollen, sterretjes en vuurwerk.

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is geregeld te zien met zijn liedjes en televisieprogamma’s op de kinderzenders Nickelodeon. Scheele heeft ook een aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht. Hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd’s.

Datum:  Dinsdag 23 december 2014. Tijd: 11.00 en 14.30 uur. Prijs:  €12,50 (inclusief garderobe en koffie/thee/ranja).

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=uU-Vp213BCw&list=RDuU-Vp213BCw#t=57

Dit bericht delen:

Advertenties