Samenwerking Wijchen.TV & ex-medewerkers Wijchense Omroep leidt tot WIJCHEN.FM

Van onze redactie
14 december 2014
Waar een goed gesprek al niet toe kan leiden. Lars van der Veen belde begin 2014 Peter Cornelissen van Wijchen.TV op. “We zouden eens moeten praten!”, zei hij. Dit was het begin van een groot aantal vruchtbare gespreken. Al snel waren ze het eens dat het leuk en aanvullend zou zijn om een nieuw radiostation te beginnen! Omdat Wijchen.TV nu bijna vier jaar actief is, is er niet heel lang nagedacht over de naam. WIJCHEN.FM moest het worden!

Initiatiefnemers Lars van der Veen, Roland de Bresser, Wim van Dijk, Henri Veldman en Walter Michielsen waren tot eind 2013 bij de Wijchense Omroep actief.  Van der Veen: “Het verschil in aanpak was al snel duidelijk.” “We krijgen nu de kans om een modern en goed radiostation op te zetten en de samenwerking met Wijchen.TV te benutten”.

Roland de Bresser vult aan: “De radiomakers worden in hun programma’s waar het kan ook op TV uitgezonden, ik moet dus voortaan zorgen dat mijn haar goed zit!”.

Wijchen.FM is een station dat lekker aanvult op het werk, in de winkel, onderweg of thuis. Overdag en in de avond  worden zelfgemaakte programma's uitgezonden. Muziek wordt erg belangrijk, maar we brengen ook het nieuws uit Wijchen en de regio, dit wel op een luchtige manier. De muziekkeuze is vrij breed en zeer toegankelijk. Muziek vanaf de jaren 80 afgewisseld met de actuele hits.

Wijchen.FM is te beluisteren via de website wijchen.fm, via alle internetradio-ontvangers en via de gratis App voor iPhone/iPad en alle Android-apparaten.

Dit bericht delen:

Advertenties