Ondernemen in 2015 met Your Productions

Van onze redactie
18 december 2014
2014 was een mooi jaar voor het Wijchense mediaproductiebedrijf Your Productions. In het afgelopen jaar zijn zij zowel kleine als grote ondernemers van dienst geweest in Nederland. Ook in Wijchen waren zij het afgelopen jaar weer volop aanwezig bij o.a. obstacle runs op de Berendonck, de bibliotheek, restaurants, industriële bedrijven en de carnaval. Daarnaast waren zij in Wijchen ook vooral aanwezig om het online gezicht van bedrijven te vernieuwen of aan te vullen. Dit in de zin van websites, videoproducties en huisstijlen. Persoonlijk contact, creativiteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Your Productions. Ook in 2015 zullen zij zich weer inzetten om de (Wijchense) ondernemers weer van dienst te zijn.

Wij vroegen ze: Wat is er nu echt belangrijk voor een ondernemer in 2015?

Een goede website laten maken is de basis van uw online aanwezigheid. De kwaliteit van uw bedrijf wordt vaak gelinkt aan het uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid van uw website. In één oogopslag beoordeelt uw bezoeker uw website. Zorg er daarom voor dat deze er goed en strak uitziet.

Breidt uw website uit met een bedrijfsfilm of promotiefilm. Door het plaatsen van een video blijven bezoekers gemiddeld 2 minuten langer op uw website. Uw bezoeker wilt niet lezen, zij willen kijken, en het liefst een kijkje nemen in uw bedrijf. Daarnaast hebben sommige bedrijven een moeilijk uit te leggen product of dienst, in slechts 1 tot 2 minuten kan een video deze boodschap duidelijk over brengen.

Zorg voor interactie met uw klanten. Wees aanwezig op de kanalen waar uw bezoekers zich bevinden. Het ene bedrijf gebruikt hier Facebook voor, B2B bedrijven hebben wellicht meer baat bij LinkedIn.

Een combinatie van deze drie elementen zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid er staat en dat is belangrijk voor elke ondernemer in 2015.

Wij van Your Productions bedanken alle (Wijchense) klanten voor de samenwerkingen in het afgelopen jaar en zien hen, en u, graag in 2015! Prettige kerstdagen, een gelukkig en succesvol nieuw jaar gewenst!

Interesse? Kijk op www.YourProductions.nl

Dit bericht delen:

Advertenties