Ladies Night in Theater ’t Mozaïek: win ‘n make-over met z’n tweetjes!

Van onze redactie
21 december 2014
Op donderdag 8 januari vindt de allereerste Ladies Night van Theater ’t Mozaïek plaats. Meidenband The Bluebettes treedt op in het theater met hun muzikale tribute aan heerlijke hits uit de jaren zestig: Bang bang! Tickets hiervoor koopt u via www.mozaiekwijchen.nl.

Ladies Night -The Bluebettes - Fotograaf R HoornFoto: R. Hoorn.

De foyer is gratis toegankelijk en daar staat vanaf 19.00 uur een ware Styling Street opgesteld. De Ladies die hier doorheen lopen krijgen advies op het gebied van huidverzorging, gezond leven, kleding, sport en zelfs lingerie en fotosessies hierin. Ook zullen de aanwezige haar-, kleur- en nagelstylistes tips geven en is er natuurlijk de mogelijkheid om diverse accessoires, kleding en huidverzorgingsproducten te kopen.

Of… te krijgen! Want in de aanloop van deze Ladies Night kunnen twee vriendinnen een complete make-over winnen. Deze make-over bevat: hairstyling, make-up sessie, nagelstyling,  Ladies Night outfit met korting, accessories en een fotosessie. Het enige dat de dames hiervoor hoeven te doen is de Facebookpagina van Theater ’t Mozaïek (facebook.com/theaterwijchen) te liken en de beoogde make-overpartner  te taggen. Dat dient wel voor vrijdag 2 januari te gebeuren, want op die dag wordt de winnaar gekozen.

Theater ’t Mozaïek werkt voor deze Ladies Night samen met ruim tien enthousiaste onderneemsters: Zo Vrouw, Christianne Lingerie, Schoonheidssalon Lepoutre , Jewels&zo, DerksSport, Shoeby, Duo4You, Naat Hands- and Feetcare, Hairstyliste Monique, FitXpress Beuningen en Kate Wood Sunglasses. Vrouwenondernemersnetwerk Vonk is natuurlijk aanwezig en Kaatje Jans en Sterrebosch zorgen voor wat lekkers voor alle aanwezige Ladies.

Ladies Night Flyer_Pagina_2

Dit bericht delen:

Advertenties