Musical Jungle Book opnieuw in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
23 december 2014
Jong en oud genoten vorig seizoen van de try-out van deze musical. Op basis van de volle zalen in de rest van het land en enthousiaste reacties van het publiek heeft producent OpusOne besloten deze voorstelling nogmaals in ’t Mozaïek in Wijchen te spelen. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Nu dus geen try-out, maar een veelgespeelde geoliede versie met in het ensemble Marjolein van Haren uit Balgoy. Dit musicaltalent uit de stal van Theaterschool Hakoena speelt mee als afstudeerstage van haar musicalopleiding. En het feit dat ze dit bij Opus One mag doen, geeft al aan dat zij een groot talent is.

Jungle Book is gebaseerd op de bekende oerwoudverhalen van Rudyard Kipling over Mowgli en zijn vrienden Baloo de beer en panter Bagheera. Voor deze familiemusical werd het verhaal verrijkt met ”Bollywood”-elementen, zoals kleurrijke kostuums en swingende Indiase muziek. Het Parool noemt deze Jungle Book ”een aanrader”. Theaterkrant vindt het ”een aangenaam feestelijke voorstelling, meeslepend en ontroerend.”

Datum:  Zondag 4 januari 2015. Tijd: 14.30 uur. Prijs:  €16,50 (inclusief garderobe en drankje)

Dit bericht delen:

Advertenties