Belastingaanslag van Munitax binnenkort in de bus

Van onze redactie
29 januari 2015
Eind januari ontvangen de meeste inwoners en ondernemers in de gemeente Wijchen de belastingaanslag. Dit jaar voor het eerst van Munitax, de nieuwe naam voor het gemeentelijk belastingkantoor.

Elk jaar krijgt u een aanslagbiljet voor gemeentelijke belastingen. Heeft u bijvoorbeeld een eigen woning of  een bedrijfspand? Dan ziet u op het biljet de WOZ-waarde van uw pand. Dit is de waarde van uw pand op 1 januari 2014. Naast deze waarde vindt u op uw aanslag ook onroerende-zaakbelasting (OZB), rioolheffing, afvalstoffenheffing, reinigingsrecht of hondenbelasting. Ga voor meer informatie over de verschillende belastingen naar de website van Munitax. Op de achterkant van de aanslag leest u hoe het zit met kwijtschelding, betalen en bezwaar maken.

Vragen? Bel!

Heeft u vragen over uw WOZ-waarde of uw -aanslag? Bel ons dan. U heeft binnen 30 seconden iemand aan de lijn. De medewerkers van Munitax zitten elke werkdag tussen 8.30 en 12.30 uur voor u klaar via telefoonnummer 024 67 80 962. Veel zaken kunt u overigens ook eenvoudig online regelen via de website. Denk aan honden aan- of afmelden, bezwaar maken, kwijtschelding aanvragen of een incassomachtiging regelen. Ook vindt u eenvoudig uitgebreide informatie via de website www.munitax.nl. Meer informatie over bezwaar maken, opvragen taxatieverslag en kwijtschelding vindt u ook op www.wijchen.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties