Muzikale middag in 'De Teersdijk' op 22 maart

Van onze redactie
13 maart 2015
Smartlappen- en Levensliederenkoor “Teersbemind” en Popkoor TrenT, beide uit Wijchen, zingen de middag vol bij 'De Teersdijk'.

Smartlappen- en Levensliederenkoor “Teersbemind” zingt zeer gevarieerd van heel oude Nederlandstalige liedjes tot zeer moderne nummers. Het koor bestaat uit ongeveer 35 leden en 2 muzikanten die het koor begeleiden, een toetsenist en een drummer. Teersbemind heeft onlangs ‘t 15-jarig bestaan uitbundig gevierd, dat was 30 januari j.l. met een geweldige feestavond.

Popkoor TrenT is een eigentijds koor dat ongeveer 26 enthousiaste leden in alle leeftijdscategorieën telt. Er hangt een informele vrolijke sfeer. "Wat ons bindt is dat wij het leuk, ontspannend en gezellig vinden om te zingen, maar we streven er wel naar om uiteindelijk iets neer te zetten dat klinkt als een klok. Ons koor wordt fantastisch gedirigeerd door Wilma van der Schoot. Het repertoire bestaat uit swingende popsongs, rustige ballads, bekende musicalsongs en filmmuziek uit de jaren tachtig tot nu. Wij staan open voor nieuwe dingen en organiseren ook buiten de repetities om wel eens een gezellige dag of avond."

Zoals je ziet wordt er een gevarieerde zangmiddag georganiseerd met muziek voor ieder wat wils. Iedereen die wil komen luisteren of mee wil zingen is van harte welkom. De middag begint om 14.00 uur. De toegang is gratis en omdat er een verwarmde tent staat is er voldoende zitgelegenheid.

Dit alles vindt plaats bij Café Petit Restaurant 'De Teersdijk' aan de Graafseweg 985 te Wijchen. Voor informatie kunt U bellen : 024 – 6412529. Het zal zeker een gezellige luister en/of zangmiddag worden. De lente kan beginnen.

Dit bericht delen:

Advertenties