GiGaGoochelfeest op 29 maart

Van onze redactie
18 maart 2015
Goocheltalent gezocht. Theater ’t Mozaïek en ProPodium organiseren GiGaGoochelfeest.

Aanstormende street-magicians, amateur-mentalisten, groeiende goochelaars en vingervlugge magische entertainers... Alle kinderen die graag hun trucs aan anderen willen laten zien, kunnen zich nu melden bij Theater ’t Mozaïek.

Op zondag 29 maart vindt daar namelijk het GiGagoochelfeest plaats. Een magische middag voor iedereen die van goochelen houdt. Of je het nu graag zelf doet of als je er graag naar kijkt. Want vijfvoudig Nederlands Kampioen Hilbert Geerling, ook bekend van het tv-programma de Magische Winkel, treedt op met zijn show DeToverketel van Swiegel Miegel. En hij verzorgt een korte masterclass voor de jeugdige goochelaars en mini-workshop voor het publiek.

ProPodium heeft dit seizoen al meerdere keren rondom professionele voorstellingen lokale talenten de kans gegeven om zich te presenteren, maar dit wordt de eerste keer dat de jeugd die kans krijgt. We zijn benieuwd hoeveel jonge goochelaars de regio Wijchen rijk is!

Oefen jij al regelmatig met je street magic? Hou jij van goochelen? Wil je jouw kunsten aan iedereen laten zien? En GRATIS naar het GiGaGoochelfeest? Mail dan een beschrijving of filmpje van je beste truc naar theater@mozaiekwijchen.nl en wie weet nodigen we jou uit om op te treden tijdens het GiGaGoochelfeest. Het leuke is dat je dan je goocheltaltent mag laten zien aan het publiek in de foyer, gratis naar de voorstelling mag én een masterclass krijgt van Hilbert Geerling. Wist je dat ook street magicians Rob & Emiel les hebben gehad van Hilbert?!

Kijk ook op www.mozaiekwijchen.nl voor meer informatie over het GiGaGoochelfeest, het aanmelden en kaartjes voor deze magische middag.

Dit bericht delen:

Advertenties