Kaartverkoop Borreltent Wijchense Kermis in de Kasteeltuin gestart

Van onze redactie
14 juli 2024

Van 13 t/m 17 september is het feest in de tent tijdens de Wijchense kermis. In de borreltent in de Kasteeltuin is er een feestelijk programma met bands, artiesten en DJ’s, en de kaartverkoop is inmiddels gestart op wijchensekermis.nl.

Onder de naam FEEST IN DE TENT organiseren de samenwerkende horecabedrijven Parels van Anna, Sterrebosch, Lieve Sophie en Thuis bij Fien dit jaar de gezellige borreltent in de Kasteeltuin op de kermis. De Wijchense kermis staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer met veel bekende gezichten.

Gevarieerd feestelijk programma
Op vrijdag zetten de Disco Daddies met hun zangeres en danseressen de boel op stelten. Dit dynamische DJ-duo maakt er een feestje van met de beste deuntjes van de jaren ’70 tot de hits van nu. Op zaterdag zet de MmoozZ showband de Kasteeltuin op zijn kop. Deze energieke coverband geeft naar eigen zeggen geen optreden, maar een show. Daar moet je dus bij zijn.

Zondagmiddag komt Gino Graus langs met Gino’s Muziek Carrousel, waarbij hij als zanger en DJ de tent vermaakt. Dat wordt dus dansen en meezingen van matinee tot middernacht. Maandag is traditioneel de Wijchense dag, waarbij de Wijchense DJ’s Richie en Maxx er een feestje van maken. Net zoals de hele kermis: veel bekende gezichten en gezelligheid dus! Op dinsdagavond sluit DJ, rapper en Youtuber Russo de kermis voor alle leeftijden af.

Voordelige munten en passe-partout in de voorverkoop
Met dit programma wordt het vijf dagen feest in de tent. Marco Megens vertelt namens de organisatie: “Op dit moment hebben we een tijdelijke actie op de consumptiemunten. Koop je bij je kaartje vast je munten in de voorverkoop, dan krijg je van tien munten er één gratis. 10 procent korting dus! Koop je kaartje op tijd en je bent zeker van een plek in de borreltent.”

De organisatie wil Wijchen deze kermis verbinden. Megens: “We zijn trots op ons dorp en willen er samen een fantastisch feest van maken. Op zondag en maandag hebben we daarom een passe-partout, zodat je vanuit de borreltent ook even op en neer kunt naar Sterrebosch als daar bekenden van je zijn. Zo maken we er echt Wijchens feestje van. Zolang er voldoende ruimte is natuurlijk, want vol is vol.”


Dit bericht delen:

Advertenties