Foto's 4Daagse 2024: Al mot Ger krupe...

Van onze redactie | Fotograaf: Ger Neijenhuyzen
17 juli 2024

De 70 jaar jonge NieuwsuitNijmegen-fotograaf Ger Neijenhuyzen heeft zijn stoute schoenen weer aangetrokken en is bezig om zijn 11e Vierdaagse te volbrengen. Dagelijks hebben we de praatgrage Ger aan de telefoon.

Over de Rose woensdag - dag van Wijchen laat hij weten: “Ik moet toch even kwijt dat ik dankzij mij fysio Lex Broens vandaag heerlijk gelopen heb! Die massage van gisteren was super!

Ik heb leuke gesprekken gehad met o.a. een oud-collega van me. Ook was het weer gezellig met  wandelvriendin Lisette en met de burgemeester van Wijchen Renske Helmer. We kennen elkaar nog van de tijd dat ze in de Nijmeegse politiek zat. Natuurlijk gingen we samen gezellig op de foto.”

Over de route vertelt Ger: “Man, wat maken ze toch leuke installaties, want als je door Alverna onder zo’n boog doorloopt, staan ze daar bovenop je aan te moedigen. Helemaal top! En in Weurt kregen we de zegen van boven van Harm Jacobs. Die voel ik nog, haha.

Op het Faberplein aangekomen was het echt weer mega gezellig en dus was het al met al een topdag! Ik heb nog steeds geen blaren!"

Morgen de Zevenheuvelen van Groesbeek. Zie je er tegen op? “Nee hoor ik heb geen angst want ik wil vrijdag over de Via Gladiola lopen en dat gaat me zeker lukken!

Ik moet nu weg want ik moet naar Lex voor een heerlijke massage. Tot morgen!”

Dat zijn weer prima berichten van onze Ger. Dat Krupe zal wel meevallen dit jaar.

   


Dit bericht delen:

Advertenties