4Daagse 2024: Al mot Ger Krupe... (slot)

Van onze redactie
19 juli 2024

De 70 jaar jonge NieuwsuitNijmegen-fotograaf Ger Neijenhuyzen heeft zijn stoute schoenen weer aangetrokken en hoopte vandaag zijn 11e Vierdaagse te volbrengen. Dagelijks hebben we de praatgrage Ger aan de telefoon - en hij heeft zijn 11e binnen!!

“Ja, ik ben erg blij alhoewel dit jaar de laatste anderhalve dagen erg zwaar voor me waren. Ik heb niet getraind hè dat scheelt wel. Haha. Maar ik heb 'm weer!

Mijn maatje Lisette raakte ik vandaag snel kwijt en die heeft haar eigen tempo gekozen en het ook gehaald!

Leuk was het bij Hatert waar ik gezellige mensen ken en ook als je over het viaduct A73 loopt. Alle automobilisten claxonneren en knipperen met de lampen; super!”

Hoe beviel de 10 km minder  lopen door de hitte? “Nou, ik vind het nog steeds een goede en verstandige beslissing! Dat heb ik marsleider Henny Sackers ook verteld. Ik heb trouwens onderweg en bij de finish 2 lekkere koude biertjes op en die waren me lekker!”

Hoe was het Via Gladiola-gevoel? “Ja, dan wordt ik emotioneel. Het is één groot feest waar je met zijn allen in terecht komt. Deze momenten vergeet ik nooit van mijn leven meer!

Het was superleuk om dit jaar 4Daagse 2024 mee te maken en ik had trouwens geen enkele blaar hè! Haha”

We feliciteren onze enthousiaste fotograaf Ger natuurlijk maar ook alle deelnemers die de mars uitgelopen hebben. Lekker uitrusten en dan tevreden terugkijken op een geweldige week! Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 


Dit bericht delen:

Advertenties