De gemeente Wijchen zoekt Cyber Agents...!

Van onze redactie
5 september 2024
Een berichtje via WhatsApp, scrollen op Instagram of TikTok en de vlogs van je favoriete YouTuber bekijken. Heel leuk om te doen, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Want er zitten ook boeven op het internet. 
 
Net als in een huis kunnen boeven ook inbreken in je je laptop, tablet of smartphone. Daarom moeten wij leren om niet alleen de voordeur van ons huis op slot te draaien, maar er ook voor zorgen dat we online veilig zijn: "Net als in de rest van Nederland hebben wij ook in gemeente Wijchen last van digitale boeven. Daar gaan wij dus wat aan doen! En jij kunt ons daarbij helpen! 
Om deze strijd te winnen, zoekt de gemeente Junior Cyber Agents! Door het spelen van de spannende HackShield game leer jij veel over digitale criminaliteit, zoals phishing en datalekken. En wat je zelf leert, kan je ook weer doorgeven aan je ouders, opa’s, oma’s en vrienden!"
 
"Help jij ons mee om Wijchen een beetje veiliger te maken? Vraag aan jouw ouders of je mee mag spelen en meld je aan op https://obi41.nl/5k24djzb
Vergeet niet aan te vinken dat je Cyber Agent van onze gemeente wil worden en vul dus ‘Wijchen’ in. Dan word jij misschien wel door de burgemeester in het zonnetje gezet als Cyber Agent van Wijchen! De drie topspelers worden gehuldigd in januari 2025.
Vertel het aan je vrienden en vriendinnen, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, zodat wij met zoveel mogelijk Cyber Agents de strijd kunnen winnen!"

Dit bericht delen:

Advertenties