Test, leer & luister: een avond vol NEC-voetbalherinneringen

Van onze redactie
5 september 2024

Op donderdag 12 september om 19.30 uur is een speciale avond over het voetbalverleden van NEC bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis aan de Mariënburg 26. Test je eigen kennis in een korte quiz, maak kennis oud-speler Jan Hoogendoorn en luister naar het speciaal gemaakte muziekstuk van lost verses. Deze avond sluit een eerste ‘voetbalseizoen’ af die het Huis samen met NEC Maatschappelijk organiseerde in het Goffertstadion voor eenzame ouderen en ouderen met dementie. De toegang is gratis, maar meld je svp wel van tevoren aan via: NEC Voetbalherinneringen - Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Programma:
19:30: Inloop met koffie en thee
20:00: Start programma. Lezing over de geschiedenis van NEC
20:20: Gesprek met Jan Hoogendoorn
20:30: Optreden lost verses
21:15 Borrel

lost verses
lost verses is het soloproject van Rindert Lammers. Eerder won hij met de ambient spoken-word-act Benji een 3voor12 Gelderland Award voor het nummer Vuurvlieg, een bijzondere samenwerking met Joseph Shabason (Destroyer, War On Drugs).

Rindert sloot aan bij de bijeenkomsten van Football Memories Nijmegen. Hij hoorde de herinneringen aan, snoof de sfeer op en daardoor geïnspireerd componeerde hij een muziekstuk dat een ode brengt aan vervlogen voetbaltijden.


Dit bericht delen:

Advertenties