Zondag- en maandag-matinee borreltent Kasteeltuin bijna uitverkocht

Van onze redactie
5 september 2024

Met nog ruim een week tot de Wijchense Kermis te gaan, is het zondag- en maandagmatinee bij Feest in de Tent in de Kasteeltuin bijna uitverkocht. "Ook voor de vrijdag- en zaterdagavond gaat de kaartverkoop hard", zegt Kees de Louw van Thuis bij Fien namens de organisatie. “Kaarten zijn te koop via de website wijchensekermis.nl.”

Dit jaar werken Parels van Anna, Sterrebosch, Lieve Sophie en Thuis bij Fien samen in de borreltent in de Kasteeltuin. Het moet een echt Wijchens feest in de tent worden, met veel bekende gezichten, een geweldig programma en de echte Wijchense gezelligheid met rond de tent allerlei kermisattracties. Om het voor Wijchenaren extra makkelijk te maken, zijn dit jaar de munten voor Sterrebosch ook in de tent te gebruiken en andersom. Op zondag en maandag waren er een aantal combi-tickets die geldig zijn voor beide feesttenten, maar die waren snel uitverkocht. “Met twee borreltenten en meer dan 50 attracties is de Wijchense kermis ontzettend populair!”

Een fantastisch programma
Op vrijdagavond begint het feest met de Disco Daddies, een duo dat samen met hun zangeres en danseressen een feestje komt bouwen met de lekkerste swingende hits van de jaren '80, '90 tot nu. Op zaterdagavond kan iedereen die van livemuziek houdt zijn hart ophalen met MMOOZZ. Deze band geeft geen optreden, maar een show. Dat wordt dus een en al gezelligheid, dansen en feesten! Op zondagmiddag maakt zanger, entertainer én DJ Gino Graus er met zijn Muziek Carrousel een feestelijke boel van. Wil je er nog graag bij de Wijchense Dag op maandag zijn? Kijk dan snel op wijchensekermis.nl of er nog tickets zijn.

Dinsdag Wijchense Jeugdavond
Op dinsdag sluit zanger, rapper, Youtuber en producer RUSSO de kermis af en is er toegang voor alle leeftijden. Kaartjes kosten deze avond 15 euro inclusief onbeperkt frisdrank. Alle volwassenen krijgen daarbij ook nog drie consumptiemunten voor alcoholische drankjes. "Dit organiseren we zodat ook jongere Wijchenaren een mooie avond hebben op de kermis. De jeugd heeft de toekomst, dus zij moeten ook zeker eens op stap naar de kermistent in hun dorp met een optreden van een populaire artiest. Ouders kunnen hun tiener met een kaartje naar de kermis sturen en het drinken is dan al geregeld. Natuurlijk denken we ook aan de 18+ers die graag een biertje of een wijntje drinken. Deze avond duurt van 19.00 tot 23.00 uur en is een mooie afsluiter van de kermis", aldus De Louw.


Dit bericht delen:

Advertenties