Volleybal: Heren Trivos winnen voor thuispubliek

Verslag door Annemarie Driessen | Foto’s: Eline Nicolaes
21 oktober 2024

Na de nipte overwinning van vorige week mochten de heren van Trivos 1 een wedstrijd in de thuishaven spelen. Ditmaal speelden ze tegen het eerste team van Twente '05.

Het is bijna een gewoonte aan het worden dat Trivos langzaam op gang komt in een wedstrijd. Het kan ook liggen aan de gemiddelde leeftijd, die bij Trivos wat hoger lag dan bij de tegenstander, want zij schoten wel uit de startblokken. In set 1 had Trivos hier nog geen last van en werd de set op het einde beslist door de Wijchense heren, maar in set 2 was er geen houden aan de jonge jongens van de tegenstander. Met bruut geweld vlogen de ballen om de oren bij Trivos.

Gelukkig wisten ze dit in set 3 en 4 goed te beantwoorden. Waarbij ze vorige week faalden bij het blok en de verdediging waren deze ditmaal op en top. Hierdoor kon de nieuwe 'celebrations' vaak beoefend worden en dat werd duidelijk gewaardeerd door menig kind, maar ook door de ouders.

Al met al is er een stijgende lijn te zien bij de heren van Trivos. Voor nu zal deze vooral in de trainingen worden doorgezet, want de volgende wedstrijd is pas op vrijdag 8 november tegen Renswouw heren 1.


Dit bericht delen:

Advertenties