Open Atelierweekend in Wijchen in april

Van onze redactie
24 maart 2015
Alvast noteren in uw agenda: Kunst kijken, kunstenaars ontmoeten: voor de vijfde maal wordt de het Open Atelierweekend in Wijchen en omgeving gehouden. Stichting Kunst Promotie Wijchen organiseert  deze Atelierroute.

Op zaterdag 25 en zondag 26 april zetten 50 kunstenaars in Wijchen en omgeving op 40 locaties hun atelierdeuren open voor publiek. In ateliers, tuinen en op andere mooie locaties in Wijchen, Batenburg, Niftrik, Bergharen, Hernen, Balgoy, Leur en Alverna kunt u van 11.00 tot 17.00 uur genieten van  kunst, creativiteit en natuur.

Een voorproefje van alle deelnemende kunstenaars krijgt u vanaf zaterdag 25 april in KunstPostWijchen, de expositieruimte aan de Herenstraat 18 te Wijchen. Hier is op een overzichtstentoonstelling van elke deelnemer één kunstwerk te zien en kunt u terecht voor gratis plattegronden van de Open Atelierroute.

U kunt uw eigen route samenstellen voor één of twee dagen, en een bezoek brengen aan een of meerdere kunstenaars naar keuze. Een unieke gelegenheid om op een ontspannen manier  in contact te komen met een grote diversiteit aan artistieke talenten en diverse kunstvormen.

Op zaterdag  25 april zal er gedurende de gehele middag een muzikaal optreden van duo LINENAR zijn in KunstPostWijchen.

KunstPostWijchen vindt u in de Herenstraat 18 in Wijchen, tegenover de Huttenkamp.

Tijdens het Open Atelierweekend zijn de openingstijden:

Zaterdag 25 april en zondag 26 april: 11.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie:  www.kunstpostwijchen.webklik.nl

Dit bericht delen:

Advertenties