Jasper van Kuijk in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
28 maart 2015
Dé nieuwkomer van een paar seizoenen geleden, die door zijn optreden bij de seizoenspresentatie (mei 2012) voor een uitverkochte zaal stond, komt terug met zijn tweede avondvullende cabaretshow Schoon Schip. Jasper van Kuijk barst van het talent en de lovende recensies bevestigen dat. Op vrijdag 3 april staat hij in Theater ’t Mozaïek en er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Jasper van Kuijk was een principieel mannetje, maar in zijn nieuwste voorstelling Schoon Schip kent hij geen moraal meer. Principes zijn prima, maar niet als je daar ook echt aan vasthoudt. Jasper van Kuijk speelt een zakenman op die zijn louche zaakjes goed op orde heeft en toch stopt. Moet stoppen... Van Kuijk verweeft op buitengewoon spannende wijze zijn eigen leven met dat van de principeloze zakenman. Het resultaat is een verhaal waarin venijn en vermaak elkaar in hoog tempo afwisselen, doorspekt met fijne liedjes om in te schuilen.

De Volkskrant schreef over Schoon Schip: ”De absurde werkelijkheid vlijmscherp verwoord. Met zijn heldere maatschappijkritiek slaat Van Kuijk in een typisch Hollandse traditie een hele lichte toon aan die het allemaal meer dan verteerbaar maakt. Er is helemaal niets vies aan engagement.”

Zie hier zijn ode gemaakt aan de Wijchense vluchtheuvels...

Vrijdag 3 april 2015, 20.15 uur, €17,00 (inclusief garderobe en drankje)

Foto: Job Jansweijer

Dit bericht delen:

Advertenties