The fabulous Sneakerboyz met Alex Klaasen in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
28 maart 2015
Sneakerboyz_foto Fenna van Vliet - ontwerp Arthink  Voor het eerst worden cabaret en dans gecombineerd in de supervette show The fabulous Sneakerboyz, stand-up & dance! Onder choreografie van topper Roy Julen (So You Think You Can Dance, Jason Derulo, Bodylanguage) en met medewerking van Alex Klaasen (cabaretier, zanger, acteur, o.a. film Gooische Vrouwen 2) belooft dit een geweldige show te worden. Op donderdag 9 april is dit dansspektakel te zien in Theater ’t Mozaïek en er zijn nog kaarten! Deze zijn te bestellen via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Comedian Alex Klaasen als maffe schoenenverkoper is geniaal. Zet daar 'So You Think You Can Dance' finalisten en breakdancers uit de Cirque du Soleil: Michael Jackson show bij en je hebt dé garantie voor een unieke theaterhit. De dansers knallen van het podium met hun ijzersterke danssolo's, ontroerende dansduetten en prachtig gezongen ballads. De hilarische schoenenverkoper zorgt ervoor dat je niet alleen dansend maar ook lachend de zaal zult verlaten!

Het verhaal is een moderne urban versie van het welbekende Assepoester waarbij de glazen muiltjes zijn vervangen door brute sneakers en kastelen en paleizen door de rauwe street scene van de grote steden als Brussel, Amsterdam en New York.

Donderdag  9 april 2015, 20.15 uur, €17,50 (inclusief garderobe en drankje).

Foto: Fenna van Vliet, ontwerp Arthink

Dit bericht delen:

Advertenties