Roel C. Verburg in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
28 maart 2015
Ooit in het voorprogramma van Javier Guzman, in december nog in de Comedy Night en nu met zijn eigen solo-programma Dat sowieso. Roel C. Verburg, onlosmakelijk verbonden met zijn gitaar, is een publiekslieveling geworden van Theater ’t Mozaïek.

Op vrijdag 10 april vermaakt, verbaast en verrast hij het publiek met grappige vondsten en heel veel mooie, ontroerende en hilarische liedjes. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Vroeger werkte Roel maar een dag in de week, zodat hij zes dagen weekend had, maar daar is hij mee gestopt, want die dag werken maakt altijd zo’n gat in zijn weekend.

Vanuit zijn innerlijke noodzaak om continu grappig te zijn laat Roel C. Verburg geen situatie onbenut om de mensen in zijn omgeving daar het doelwit van te laten zijn en daar vertelt hij in zijn voorstelling Dat sowieso honderduit over. In schril contrast met Roels vrolijke anekdotes staan zijn veelal tragikomische liedjes over seks, drank en science fiction of een combinatie daarvan die door Elsevier omschreven wordt als ”in de traditie van Hans Dorrestijn met de muzikale kwaliteit van Spinvis.”

Vrijdag 10 april 2015, 20.15 uur, €16,50 (inclusief garderobe en drankje)

Foto: Vincent Frijdal

Dit bericht delen:

Advertenties