Open podium voor Wijchens talent!

Van onze redactie
3 mei 2015
Altijd al eens in theater ’t Mozaïek willen optreden? Dat kan op zaterdag 30 mei. Op die dag kan iedereen tussen 11.00 en 16.00 uur een reis door de Huiskamer van Wijchen maken, dan staan ‘t Mozaïek en de nieuwe bibliotheek open voor heel Wijchen.

Het theaterpodium is die dag open voor alle Wijchense talenten, artiesten en clubs die van optreden houden. Van jong tot oud komt aan bod. Pro Podium biedt iedereen een kans om zich te laten zien aan het publiek. Dus hou jij van zingen, presenteren, goochelen, dansen, acteren, muziek maken, verhalen vertellen, acrobatiek of iets anders dat je op het podium kan laten zien? Meld je dan aan! Alle aanmeldingen vormen een gevarieerd programma voor alle leeftijden, hartstikke leuk om naar te kijken, maar nog leuker om aan mee te doen.


Aanmelden kan via het formulier op de website www.mozaiekwijchen.nl en is helemaal gratis. Familie en bekenden zijn van harte welkom om te komen kijken. Met al die leuke activiteiten in en om ’t Mozaïek wordt het sowieso een groot feest. Maar door mee te doen aan het Open Podium maak jij er ook jouw feestje van!


Op de foto 'The Eastway', de Wijchense band die al gebruik heeft gemaakt van het Pro Podium-concept en inmiddels al meerder emalen in de foyer én het theater te horen is geweest.

Dit bericht delen:

Advertenties