75-Hectometermars van Leur naar Hernen

Van onze redactie
11 juni 2015
Vrijdag 19 juni vindt in Wijchen de zogenaamde 75-Hectometermars plaats. Wijchen is dit jaar namelijk gastgemeente voor dit relatie-evenement van Stichting DE 4DAAGSE.

Er is een mooie wandeling van 75 hectometer (7,5 km) uitgezet van Leur naar Hernen. Deze route omdat in 2016, tijdens de 100e Vierdaagse, deze kerkdorpen samen met Bergharen hoogstwaarschijnlijk onderdeel uitmaken van de 55 km-route die de wandelaars naar Druten leidt. Volgend jaar kunnen deelnemers eenmalig kiezen om elke dag 55 km te lopen. Dit stukje Wijchen zien wandelaars normaal niet met de Vierdaagse. Daarom wil de organisatie de gasten van de 75-Hectometermars graag laten zien dat Wijchen nog meer moois te bieden heeft.

Er zijn ruim 100 gasten deze middag. Zij hebben allemaal op de een of andere manier iets met de Vierdaagse te maken, zoals bestuurders van de doorkomstgemeenten, mensen uit de sportwereld, van Defensie en sponsoren.

De start van de wandeling is om 14.30 in Leur (ter hoogte van de Maalderij). Vervolgens is de wandeling naar Kasteel Hernen en weer terug naar Leur (rond 17.00 uur weer bij de Maalderij terug).

Dit bericht delen:

Advertenties