Hernense Stratenmarkt op zondag 14 juni

Van onze redactie
11 juni 2015
De Hernense Stratenmarkt is een markt met meer dan 300 kramen waar u gezellig langs kunt slenteren, maar er zijn ook terrassen waar u onder het genot van een frisje (of iets anders) naar koren of orkesten (die vaak uit de regio komen) kunt luisteren. De markt die door het hele dorp loopt wordt opgevrolijkt met o.a. straattheater.
Voor de kinderen is er ook van alles te beleven, zoals het knuffelen van kleine huisdieren of het mennen van paarden (natuurlijk onder begeleiding). Kortom, er is voor iedereen iets te doen.

De entree voor volwassen is 3 euro p.p., kinderen gratis, evenals het parkeren. Helaas is er geen pinautomaat meer in Hernen. De dichtstbijzijnde pinautomaat is in Bergharen of Wijchen.


Wilt u weten wat er allemaal te beleven is op 14 juni 2015 in Hernen, van 11.00 uur tot 17.00 uur, kijk dan op de website www.stratenmarkt.nl



Er is ruimschoots gratis parkeerplaats aanwezig. Let op! De politie controleert extra op parkeren in de bermen. Dit is niet toegestaan.

Het circuit van de Hernense Stratenmarkt is ruim 1,5 km lang; voor algemene informatie kunt u bij de infostand, bij de kerk, terecht. De evenementen zijn bij de kerk, voor het kasteel en in en om de Mijlpaal.




Dit bericht delen:

Advertenties