Okie Dokie Dorp zoekt hulp: word 'vriend'

Van onze redactie
11 juni 2015
Dr. Spielmacher,  Robijn Hoet, Vorst de IJswachter, Broekemannetje en Beck Pecker: zomaar wat bijzondere gasten die Okie Dokie Dorp in Wijchen sinds 2009 hebben bezocht. Ze zochten hulp en hebben het dankzij de 750 kinderen die Okie Dokie elk jaar weer bewonen ook gekregen. En nu komen ze terug, want dit jaar zoekt Okie Dokie Dorp zelf hulp!

Afgelopen najaar heeft Okie Dokie in goed overleg met de Gemeente Wijchen intrek genomen in een nieuw clubhuis. Dit was het voormalige thuis van petanque vereniging ‘Le Chateau’, tegenover het Maaswaal College aan de Veenseweg. Dit onderkomen zal de komende 40 jaar onder andere worden gebruikt voor vele vergaderingen, onderhoud aan eigen materialen en natuurlijk de decorbouw. Dankzij de gemeente, diverse sponsoren en de inzet van onze vrijwilligers heeft Okie Dokie een groot deel van de kosten om het pand te betrekken kunnen dekken, maar helaas zitten ze nog met een gat in de begroting van 5000 euro.

Daarom organiseert Okie Dokie Dorp op zaterdag 20 juni tussen 10:00 en 16:00 in het centrum van Wijchen een spelletjesdag om geld in te zamelen. Samen met de figuren die de afgelopen jaren op Okie Dokie Dorp waren, kunnen de kinderen spelletjes spelen, zijn er kleine prijsjes te verdienen en kunnen ze zich laten schminken. Iedereen is welkom en deelname is gratis. Okie Dokie hoopt als blijk van waardering op uw financiële steun te mogen rekenen. Aan het einde van de Okie Dokie week in augustus wordt het eindbedrag bekend gemaakt. Wordt u ook vriend van Okie Dokie? Meer informatie: www.okiedokiedorp.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties