Vacatures bij de gemeente Wijchen

Van onze redactie
15 juni 2015
De gemeente Wijchen is een aantrekkelijke werkgever. Zij biedt medewerkers, naast prima arbeidsvoorwaarden, meer dan voldoende uitdaging om hun kennis, ambitie en ervaring optimaal kwijt te kunnen.

Hoewel de problematiek, projecten en vraagstukken goed vergelijkbaar zijn met die van veel grotere gemeenten, zijn de werknemers in Wijchen zeker niet anoniem. De organisatie kent een platte structuur met weinig hiërarchische lijnen. Medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen. De lijnen zijn kort, de verantwoordelijkheden groot. Bovendien valt er het nodige plezier te beleven. Want werken moet in Wijchen ook gewoon leuk zijn!

Solliciteren


De gemeente probeert vacatures altijd eerst intern in te vullen. Lukt dat niet, dan plaatsen we onze vacatures op deze website. Wil je een open sollicitatie sturen? We ontvangen uw brief en curriculum vitae bij voorkeur digitaal. Het e-mailadres is: p&o@wijchen.nl.

Vacature toezichthouder - 36 uur per week


Als toezichthouder verricht je toezicht en opsporingswerkzaamheden met betrekking tot de APV en de bijzondere wet- en regelgeving. Je signaleert overtredingen op basis van deze vastgestelde wet- en regelgeving en stelt zonodig processen verbaal op. Waar nodig werk je samen met politieambtenaren. De behandeling van klachten behoort tot je taak.


Je bent de ogen en de oren van de gemeente op straat en vertegenwoordigt de gemeente op een correcte wijze.

Beleidsadviseur Wmo/Jeugdwet - 22 uur per week




Wij zijn op zoek naar een talentvolle beleidsadviseur die breed inzetbaar is op het terrein van de Wmo en Jeugdwet. Onze voorkeur gaat uit naar een beleidsadviseur met uitstekende kennis van de aandachtsgebieden Jeugdgezondheidszorg (JGZ), passend onderwijs en GGD. Reageren kan t/m 12 juli 2015.



Dit bericht delen:

Advertenties