Bruidsparen welkom op Kasteel Hernen

Van onze redactie
18 juni 2015
Op zondag 28 juni staat de poort van Kasteel Hernen speciaal open voor aanstaande bruidsparen. Het was altijd al mogelijk om de officiële ceremonie te laten voltrekken in de Ridderzaal, maar sinds dit jaar is het ook mogelijk om in de schuilkerk, de binnenplaats of zelfs in de romantische tuin te trouwen. Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om de gehele dag op het kasteel te vieren.

"Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is, is het kasteel gedeeltelijk in “bruids”-stemming gebracht.  Wij nodigen aanstaande bruidsparen en andere belangstellende dan ook van harte welkom om zondag 28 juni een kijkje te komen nemen.

Nieuwe openstelling
Vanaf 1 april 2015 is er op  Kasteel Hernen voor een nieuwe vorm van openstelling gekozen. We willen graag dat iedereen zich er welkom voelt. De poort staat daarom bijna elke middag wagenwijd open van 13.00-17.00 uur om de bezoeker het kasteel te laten beleven met als gids een ‘pratende” lamp.

Daarnaast is het ook mogelijk om het kasteel (gedeeltelijk) te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten, bijeenkomsten etc. Ook is het mogelijk om de expositieruimte te huren."

Adres: Dorpsstraat 40 , 6616AH Hernen,

Info en aanmelden: via  Kasteelhernen@glk.nl of toptrouwlocaties.nl

Dit bericht delen:

Advertenties