Vierdaagsenieuws

Van onze redactie
1 juli 2015
Ontvangst Wijchense Vierdaagselopers

Burgemeester en wethouders nodigen alle Wijchense deelnemers aan de 99ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen uit voor een ontvangst in het Kasteel van Wijchen. De ontvangst is op maandag 20 juli om 10.30 uur. Onder het genot van een kopje koffie kunt u sportieve wandelervaringen uitwisselen. Wijchense deelnemers aan dit wandelfestijn die graag hierbij aanwezig willen zijn, kunnen zich tot en met vrijdag 10 juli aanmelden. Dat kan door uw adresgegevens te mailen naar t.bruins@wijchen.nl of schriftelijk aan Gemeente Wijchen, t.a.v. Tanja Bruins, afdeling Bmo, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. U kunt deze gegevens ook afgeven in het gemeentehuis. U ontvangt vervolgens een persoonlijke uitnodiging.

Gratis plaatsbewijzen voor de tribune

Wilt u op woensdag 22 juli op een prominente plek de doortocht van de Vierdaagse bijwonen? Langs de Kasteellaan ter hoogte van het gemeentekantoor staan tribunes opgesteld. De gemeente Wijchen stelt daarvoor gratis plaatsbewijzen beschikbaar. Deze kunt u afhalen bij de balie in het gemeentekantoor. Zolang de voorraad strekt mag u maximaal vier kaartjes per persoon afhalen.

Vierdaagsefeest Wijchen
Op woensdag 22 juli is het in de hele gemeente weer één groot feest. Duizenden wandelaars die onze mooie gemeente bezoeken tijdens hun sportieve tocht. Maar in Wijchen is het vier dagen feest! Al op maandagavond begint het. Op het marktplein zijn er vier dagen lang fantastische optredens. Op onze website vindt u alle informatie over het programma.

Dit bericht delen:

Advertenties