Vergaderingen, bijeenkomsten en algemene bekendmakingen

Van onze redactie
1 juli 2015
De commissies en de gemeenteraad van Wijchen vergaderen in het kasteel van Wijchen. Dit is de voorlopige planning voor de komende periode. Alle vergaderingen en bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur.

2 juli                  Commissievergadering -2-

9 juli                  Raadsvergadering

U vindt de volledige agenda op de website van de gemeente (Uw gemeente / de gemeenteraad / vergaderingen / Agenda’s en stukken vergaderingen). Heeft u geen internet? Dan kunt u hiervoor bij de bibliotheek in Wijchen terecht. De stukken kunt u ook bekijken bij de balie in het gemeentekantoor.

 

De volgende publicaties staan op www.officielebekendmakingen.nl.

Op deze website leest u ook op welke wijze u eventueel bezwaar of beroep kunt instellen. Via www.overheid.nl kunt u aangeven dat u op de hoogte wil blijven van berichten over uw buurt. Hierna krijgt u via de e-mail automatisch de publicaties uit uw omgeving toegestuurd. Heeft u geen internet dan kunt u hiervoor bij de bibliotheek in Wijchen terecht. De stukken kunt u ook inzien aan de balie in het gemeentekantoor.

Algemene bekendmaking

  • Uittreding gemeente West Maas & Waal GR logopedische dienst

  • Opheffing GR logopedische dienst


Milieu

Ontvangen milieumeldingen

  • Bijsterhuizen 2420, Wijchen

  • Nieuweweg 197 A, Wijchen


Ruimtelijke ordening

Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure Dijkoprit Niftrik

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan (als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de dijkoprit aan de oostzijde van Niftrik aan te passen (Niftriksestraat-Maasbandijk).

Ter inzage
De aanvraag en de ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) zijn bij voorkeur op afspraak in te zien bij de consulenten van de balie Bouwen en Leefomgeving van het gemeentekantoor aan de Kasteellaan 22-24 in Wijchen. Ook kunt u bij hen een mondelinge toelichting krijgen. De consulenten zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 024 751 71 11 of per e-mail via bouwenenleefomgeving@wijchen.nl. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 tot 19.30 uur inzien bij het informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. De ontwerp-omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGBniftriksestraat-OWOV.


Zienswijze
De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt zes weken en vangt aan op 2 juli 2015. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de consulenten Bouwen en Leefomgeving.

apv

Verleende APV vergunning

  • Diverse straten door de gemeente Wijchen, meerdere standplaatsen door diverse straten in de gemeente Wijchen voor de vierdaagse op 22 juli 2015


Slopen

Ontvangen sloopmelding

  • Houtsestraat 11A, Balgoij


Algemene bekendmaking

Ontvangen aanvragen omgevingsvergunningen

  • De Meren 1408, Wijchen

  • Diemewei 4218, Wijchen

  • Meester van Coothlaan 23, Wijchen


Algemene bekendmaking

Verleende omgevingsvergunningen

  • Boomsestraat 2B, Balgoij

  • Buizerdstraat ongenummerd, Wijchen

  • Heumenseweg 9, Wijchen

  • Kasteellaan 9, Wijchen


 

Dit bericht delen:

Advertenties