Werken aan de weg in Wijchen

Van onze redactie
29 juli 2015
De gemeente Wijchen laat tussen 24 augustus en 11 september 2015 onderhoud uitvoeren aan verschillende wegen in de gemeente Wijchen. Door nu onderhoud te plegen, liggen de wegen er weer voor een groot aantal jaren goed bij.


Overzicht en planning



  • 24 t/m 29 augustus: De Loonse Waard. Repareren van het wegdek en er komt een nieuwe laag asfalt op. Er worden stukken van de weg afgezet maar de bedrijven blijven bereikbaar. Zaterdag 29 augustus als de nieuwe laag asfalt komt, is de weg helemaal afgesloten. De jachthaven blijft bereikbaar via de van Cittersweg.

  • 31 augustus t/m 4 september: Vernieuwen van het pad langs de spoorlijn tussen de Vijverlaan en de Gagelvenseweg. Verspreid door de hele gemeente worden kleine schade aan de wegen gerepareerd.

  • 7 t/m 11 september: Het Hazenpad. De weg wordt gerepareerd. 11 september komt er een nieuwe laag asfalt en is de hele weg afgesloten.


Tijdens de werkzaamheden is er overlast voor het verkeer. Het kan voorkomen dat woningen of bedrijven moeilijk bereikbaar zijn. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid met borden of verkeersregelaars. De planning kan door weersomstandigheden veranderen.

Vragen?


Voor vragen kunt u terecht bij Adri Cocu. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 024 751 71 11.


Dit bericht delen:

Advertenties