107 jaar Sterrebosch, alvast noteren in je agenda dat Pleinfeest!

Van onze redactie
7 augustus 2015
We lopen weer tegen het einde van de zomervakantie en dat betekent dat het bij Sterrebosch weer begint te kriebelen. We gaan ons opmaken voor weer een geweldig pleinfeest! 3 dagen lang topentertainment op het Sterreboschplein voor jong en oud! 21-22-23 augustus.

Vrijdag trapt men af om 21.00uur met de Corona Beachparty. Met heel veel zand, Corona’s,  Coronita’s en de nr. 1 feest Dj Ronnie.

Zaterdag geeft “The Young Beethoven” weer een vette show weg. Deze energieke band knalt van het podium met z’n spetterende show en hun geweldige licht- en geluidssensatie die het Sterreboschplein, samen met DJ Jan in extase zullen brengen.

Zondag vanaf 11:00uur is er in de Kasteellaan een grote braderie georganiseerd door GP promotions (www.braderiewijchen.nl) daarnaast is er voor de kinderen ook een groot feest. Dit jaar met een echte kinderkermis.

Vanaf 15:00 uur geeft SLAMM een showtje weg. Soms met die foute eighties hit of een vette rocksong en soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je hoofd krijgt. Maar elke keer weer vindt coverband Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een middag om nooit te vergeten.

Met daarna Dj Servé tot in de late uurtjes.

Dit bericht delen:

Advertenties