Bibliotheek Wijchen wil tentoonstelling maken van vakantieschatten

Van onze redactie
23 augustus 2015
"Ik lijk wel gek, ik heb een handje zand bewaard, ik nam het mee van het strand waar ik heb gelegen." Heeft u ook een schat, groot of klein, meegenomen van vakantie ? Wij zijn er erg benieuwd naar. De bibliotheek wil graag een tentoonstelling maken van de vakantieschatten van inwoners van Wijchen.


Tentoonstelling vakanntieherinneringen


Want al die vakantieschatten vertellen een verhaal. En ook dat verhaal willen we graag laten vertellen. In de tentoonstelling is het voorwerp te zien, maar ook het verhaal te horen. We willen de tentoonstelling halverwege september starten. Vóór die tijd kunt u uw schatten inleveren biij de bibliotheek. Wlt u bij het voorwerp ook uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achterlaten ? Wij nemen dan contact met u op om het verhaal achter het voorwerp op te nemen.



Denktank BOOM


Deze activiteit is bedacht door onze denktank van Volwassenen BOOM. Deze groep van 10 mensen denkt mee met de bibliotheek. Zij adviseren over dienstverlening, brainstormen over activiteiten en helpen soms bij de organisatie van activiteiten. Dit is de eerste activiteit van deze meedenkgroep.



Dit bericht delen:

Advertenties