Het Rossig Meezingfeest gaat door!

Van onze redactie
25 augustus 2015
De Gebroeders Rossig zochten zangers en bandjes om op te treden op 1 november 2015 bij het eerste Rossig Meezingfeest. Er zijn inmiddels genoeg aanmeldingen, dus het feest gaat door! Inschrijven kan nog tot woensdag 26 augustus 20:00 uur. Op deze middag mogen 15 kandidaten een zelfgeschreven meezinger op bestaande melodieën ten gehore brengen onder begeleiding van de liveband Summerland. Dit spektakel zal plaatsvinden in de feesttent naast Zaal de Markies in Alverna. Zie hun 'showflits' hier.


gebroeders Rossig kantoor

Het Rossig Meezingfeest is een initiatief van de Gebroeders Rossig en is gebaseerd op het idee om kandidaten op bestaande, toegewezen melodieën een eigen tekst te laten schrijven. Vervolgens dienen zij dit nummer te presenteren aan een groot publiek. Deelname is laagdrempelig gehouden omdat het gratis is en er geen dure orkestband gemaakt hoeft te worden, aangezien zij worden begeleid door Summerland. Hierdoor is de basis voor alle deelnemers gelijk. Het gaat om het entertainmentgehalte op het podium en de vraag wie de gezelligste meezinger van het jaar schrijft.

Er zijn twee prijzen te verdelen, de publieksprijs en de Rossig wisselbokaal. Beide winnaars krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan het Regionaal Schlagerfestival in Groesbeek.

Daarnaast staat de winnaar van de Rossig wisselbokaal met zijn of haar nummer in het voorprogramma van de komende Cd-presentatie van de Rossige broers.

Krijg jij de hele tent aan het zingen, geef je dan nu op!

Aanmelden is vanaf heden mogelijk door het inschrijfformulier dat op de website van de Gebroeders Rossig staat in te vullen. Aanmelden kan tot 26 augustus 2015. Er kunnen maar maximaal 15 kandidaten meedoen dus wees er snel bij. Meer informatie is te vinden op www.gebroedersrossig.com  en voor eventuele vragen kan er contact opgenomen worden met het Rossig organisatieteam via Tel: 06-54665102.

Dit bericht delen:

Advertenties