Succesvolle Clubvoetbaldagen bij A.W.C.

Van onze redactie
26 augustus 2015
Een voetbalveld met enthousiaste voetballers en voetbalsters was het fraaie decor van Clubvoetbaldagen die deze week bij voetbalvereniging s.v. A.W.C. werden georganiseerd.

AWC Clubvoetbaldagen 2015-1

Clubvoetbaldagen werden deze zomer bij meer dan 50 voetbalverenigingen georganiseerd en dit jaar voor het eerst bij s.v. A.W.C. in Wijchen. Fred Thannhauser van A.W.C. is bijzonder blij met het groot aantal deelnemers wat zich had ingeschreven voor de Clubvoetbaldagen:

"Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om kinderen lekker te laten voetballen en zeker in de vakantie. Dan is het heel erg leuk dat veel kinderen zich hadden ingeschreven, niet alleen vanuit onze eigen vereniging, ook vanuit andere clubs schreven kinderen zich in. Als vereniging vinden wij het bovendien belangrijk om ook in de rustige voetballoze zomerperiode onze accommodatie beter te kunnen benutten. Clubvoetbaldagen hebben gezorgd voor een waar voetbalfeest op de club. Onder leiding van onze eigen trainers hebben de kinderen een voetbalprogramma afgewerkt waar individuele ontwikkeling maar vooral plezier voorop stonden. De reacties van zowel ouders als kinderen op ons initiatief waren heel positief en we zijn dan ook zeker van plan om zo’n prachtig evenement de komende jaren door te zetten."

Er werd niet alleen gevoetbald de afgelopen 3 dagen. Ook het animatieprogramma met o.a. een voetbalquiz en superbingo vielen bijzonder in de smaak bij de jongens en meisjes. Alle kinderen kregen na afloop een fraaie oorkonde en herinnering mee naar huis.

De organisatoren bedanken alle vrijwilligers die dit spektakel tot een onvergetelijk evenement hebben  gemaakt.

Dit bericht delen:

Advertenties