Werkzaamheden aan de Wijchense wegen

Van onze redactie
1 september 2015


De gemeente Wijchen laat onderhoud uitvoeren aan verschillende wegen in de gemeente. Door nu onderhoud te plegen, liggen de wegen er weer voor een groot aantal jaren goed bij.


Week 37 en 38


Zuiderdreef


Er vinden werkzaamheden plaats aan de fietspaden en oversteken langs de Zuiderdreef. Het fietsverkeer wordt via borden naar de andere kant van de weg geleid. Dit fietspad is dus tijdelijk een tweerichtingsfietspad. Ook auto’s kunnen op sommige plaatsen maar gebruikmaken van één baan. Er zijn verkeersregelaars en de werkvakken worden met borden afgezet.

Vijverlaan/Gagelvenseweg


Het voetpad langs het spoor tussen de Vijverlaan en de Gagelvenseweg wordt verbeterd.
Tijdens de werkzaamheden kunt u het voetpad niet gebruiken.

Kraaijenberg/Randweg Noord


Aanleg en verbetering van het voetpad langs de 70e straat Kraaijenberg van de Randweg Noord tot aan de 69e straat Kraaijenberg. Tijdens de werkzaamheden kunt u het voetpad niet gebruiken.

Week 39


Bijsterhuizen


Er vinden asfaltwerkzaamheden plaatst in Bijsterhuizen 10e en 22e straat. Het verkeer wordt door verkeersregelaars en wegafzettingen geleid. De nieuwe asfaltlaag wordt op 26 en 27 september aangebracht. Dit kan helaas niet als er verkeer overheen komt. De weg is daarom op deze twee dagen afgesloten.

De aannemer werkt in delen en per deel komt er een omleiding. De aannemer plaatst voorwaarschuwingen op deze wegen.

Week 40


In deze week zijn er op verschillende plaatsen kleine werkzaamheden of opruimwerkzaamheden. Dit kan zorgen voor enige hinder. Er zijn geen wegen afgesloten.

Dit bericht delen:

Advertenties