'Dag van het Huren' ook in Wijchen

Van onze redactie
5 september 2015
Op zaterdag 12 september organiseren woningcorporaties de eerste Dag van het Huren in Nederland. Op die manier willen ze laten zien wat corporaties doen, waarom en voor wie. Ook Talis doet hier aan mee. In Wijchen samen met de bewonerscommissie van woongebouw de Lingert.

Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning.  Sommige huurders zijn actief in een bewonerscommissie en zo zorgen zij er samen voor dat het prettig wonen is in een buurt of flatgebouw.

Programma de Lingert
Geïnteresseerde Wijchenaren zijn op 12 september tussen 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom in de algemene ruimte van het woongebouw aan de Lingert 6455-6499a. De bewonerscommissie en activiteitencommissie laten u met plezier zien hoe zij wonen en wat ze allemaal organiseren voor de bewoners. Zo hebben zij bijvoorbeeld zelf het initiatief genomen om zonnepanelen op het dak te leggen. Hiermee besparen de bewoners gezamenlijk aanzienlijk op de algemene kosten voor bijvoorbeeld de lift en de verlichting van gemeenschappelijke ruimten. Zij laten u graag zien hoe dit werkt. Uiteraard is Talis deze ochtend ook aanwezig om alle vragen over huren in Wijchen te beantwoorden.

Dit bericht delen:

Advertenties