13 september Open Dag van de Wijchense Skiberg

Van onze redactie
6 september 2015
Ouders hebben een topvakantie als de kinderen een basis hebben!

De schoolvakanties zijn nog maar net beƫindigd en over de wintervakanties wordt nog druk gepraat. Maar wel of geen wintersport in het vooruitzicht, voor de kinderen is het skiƫn op de Wijchense berg een belevenis.

In de speciale kinderclub krijgen de kinderen de basis onder de knie of ontwikkelen de eerder geleerde vaardigheden verder. Ieder beginnend kind krijgt in de kinderlessen zo veel mee dat ze kunnen remmen, sturen, liftervaring opdoen en zelfstandig kunnen opstaan. Dat helpt enorm als het kind de lessen verder oppakt in de sneeuw. De leraren zijn speciaal op deze kinderlessen getraind.

Op 13 september gaat het seizoen van start op de Wijchense Berg. Op deze open dag zijn er 3 x een 20 minuten durende skidemonstratie waarin de leraren laten zien in welke lesgroep welke vaardigheden kunnen worden geleerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om slechts voor 8 euro een proefles te nemen. Natuurlijk is er veel gezelligheid voor jong en oud. Aanvang 12.00 uur. Mocht u een proefles willen hebben dan is het beter vooraf dit kenbaar te maken via email: info@wychenseberg.nl of telefoonnummer 024-6411341

Dit bericht delen:

Advertenties