Linda Kuijpers-Ter Locht uit Wijchen genomineerd bij 'Festival van het Leren'

Van onze redactie
11 september 2015
Op 18 september worden de Toppers en de Leermeesters 2015 gehuldigd en wordt de Internationale Prijs 2015 uitgereikt. De huldiging vindt plaats in het kader van het landelijke Festival van het Leren. Linda Kuijpers-Ter Locht uit Wijchen is genomineerd als Topper 2015 (zie uitleg beneden), op voordracht van het ROC Nijmegen.


Plaats: FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, De Promesse 4, 8232 VX Lelystad
Datum en tijd: 18 september van 13.45 - 16.00 uur

Programma 18 september
13.45 Landelijke opening Festival van het Leren
14.00 Huldiging Leermeesters 2015
Uitreiking Internationale Prijs 2015
Huldiging Toppers 2015
16.00 Afsluiting evenement
Op 18 september verschijnt tevens een brochure waarin alle genomineerde Toppers, Leermeesters en internationale
projecten nader worden voorgesteld.

Meer informatie via www.festivalvanhetleren.nl

Een Topper is iemand die geen doorsnee leercarrière heeft doorlopen en met doorzettingsvermogen en creativiteit barrières overwon om zich zelf te ontwikkelen. Toppers zijn een voorbeeld voor anderen voor wie leren niet altijd vanzelfsprekend is.
Een Leermeester is iemand waar anderen veel van leren en die voor hen een voorbeeld is. Een Leermeester zet anderen aan tot leren, tot overwinnen van barrières en bezorgt plezier in het leren.
De Internationale Prijs wordt jaarlijks door Learn for Life toegekend aan een Nederlandse organisatie of instelling, die haar eigen expertise inzet ten behoeve van vernieuwende projecten op het gebied van volwasseneneducatie op internationaal gebied.
Het Festival van het Leren is een landelijk evenement dat tot doel heeft mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen. Het Festival richt zich op alle volwassenen in Nederland en in het bijzonder op mensen voor wie leren minder vanzelfsprekend is. De afgelopen jaren deed een breed palet aan plaatselijke organisaties voor opleiding, educatie en vorming mee: bibliotheken, ROC’s, volksuniversiteiten, SeniorWeb, ouderenorganisaties, projecten leren & werken, re-integratiebedrijven, enzovoort. Deze organisaties geven informatie over hun educatieve aanbod. Ze organiseren informatiemarkten, workshops en excursies. De activiteiten vinden plaats door het hele land. Learn for Life coördineert het Festival van het Leren.
HET FESTIVAL VAN HET LEREN IS EEN INITIATIEF VAN UNESCO

Dit bericht delen:

Advertenties