Laat je uitdagen bij Scouting St. Franciscus

Van onze redactie
15 september 2015
Vanaf 2 oktober start Scouting St. Franciscus een 2e bevergroep. De Bevers zijn de jongste kinderen bij Scouting, dat is een groep voor kinderen van 5 tot 7 jaar oud. De Bevers draaien 1x in de 2 weken van 13 tot 15 uur in de Nieuwe blokhut, naast de Blije Dries.

 

De groei zat er bij Scouting St. Franciscus al een paar jaar in en ieder jaar hikten ze tegen een 2e bever groep aan. Het was echter lastig om voldoende leiding bij elkaar te krijgen om de 2e groep ook daadwerkelijk te starten.

Dit seizoen is de kogel eindelijk door de kerk en is de 2e bevergroep een feit. Vanaf het traditionele jaarlijkse overvliegen bij Scouting St. Franciscus is de 2e bevergroep een feit. Het overvliegen geldt voor de oudste kinderen in iedere groep, ze vliegen dan "over"  naar een oudere leeftijdsgroep.


De Bevers zijn niet actief op het water, maar spelen vooral samen in het bos, knutselen, sprokkelen hout en maken kampvuur voor overheerlijke marshmallows. Ook gaan ze 1 keer per seizoen op weekendkamp en op zomerkamp!


Laat je uitdagen!

Is uw zoon/dochter tussen de 5 en 7 jaar, kom dan eens meekijken bij de Bevers van Scouting St. Franciscus. Ben je ouder dan 7 jaar? Geen probleem, we hebben ook oudere groepen waar nieuwe leden welkom zijn om mee te kijken! Kijk eens op onze site, http://scoutingwijchen.nl/ of stuur een mailtje naar ledenadministratie@scoutingwijchen.nl om je aan te melden.

Dit bericht delen:

Advertenties