Nieuwe regisseur voor Wijchens Amateur Toneel

Van onze redactie
17 september 2015
Sigrid van Gelder-Wiersma uit Nijmegen regisseert het komende toneelstuk van WAT, het Wijchens Amateur Toneel, dat 'Een tandje erbij! zal heten.

Sigrid van Gelder WAT

Sigrid: "Als regisseur kom ik bij verschillende toneelverenigingen. Zoals, deze keer, ook bij WAT. Een warme toneelvereniging, met goede spelers en een gezellige (werk)sfeer! En dan heb je eigenlijk al alle ingrediënten compleet om samen een mooi stuk te maken voor spelers en publiek!  En u mag dat zelf gaan ervaren!
Als regisseur ben ik op de eerste plaats op zoek om spelers te prikkelen en te inspireren in een sfeer van samenwerken, uitgedaagd worden en plezier ervaren. Deze zoektocht is al deels gevonden in ons aankomende toneelstuk, genaamd: Een tandje erbij! Een stuk over een alledaags (?) gezin, waarin genodigde en ongenodigde personen zorgen voor chaos, spanningen en allerlei verwikkelingen. Toneel is voor mij: in jezelf geloven, je publiek meenemen, je medespelers laten schitteren en alles durven zijn!

En wat is toneel voor u? Het zou aardig zijn als u, na het zien van ons toneelstuk, het theater verlaat, en dat u meeneemt wat bij u past! Ik zou deze uitdaging aangaan! Wij nodigen u dan ook van harte uit om te komen kijken! Zijn voor u ook alle ingrediënten aanwezig om een leuke theateravond te ervaren? Alvast: "Veel plezier!" En voor de spelers alvast de welbekende: "Toi toi toi!".

Waar: Theater ' t Mozaïek te Wijchen

Wanneer: zaterdag 7 november 20.00 uur.
Zondag 8 november 14.00 uur en 20.00 uur.

Kaarten zijn te koop bij Sigarenhandel Hendriks aan de Markt te Wijchen.
Kaarten zijn ook telefonisch te reserveren via 06-10093345.
Ivm het 40-jarig jubileum zijn de kaarten in de voorverkoop met 40% korting verkrijgbaar voor € 5,70.
Aan de kassa kosten de kaarten € 9,50.

Dit bericht delen:

Advertenties