Hockey: MHC Wijchen haalt slechts een punt op in Deurne

Van onze redactie
28 september 2015
Na de onnodige verliespartij van vorige week was het voor de hockeyers uit Wijchen zaak om deze week wel te winnen. Tegenstander Deurne had net als MHC Wijchen drie punten uit twee wedstrijden gehaald. Met het nodige blessureleed moest Wijchen improviseren met de opstelling.

Al heel erg snel na het eerste fluitsignaal kwam thuisploeg Deurne op voorsprong. Een uitgespeelde counter betekende 1-0. Wijchen pakte de draad daarna snel op met het betere van het spel. Hugo Fraij sleepte - na het missen van een enorme kans kort daarvoor - de gelijkmaker tegen het net uit een strafcorner. Joep Paumen bepaalde de ruststand op 1-2 met een geplaatste schuifslag.

In de tweede helft kwam Wijchen op een comfortabele 1-3 voorsprong. Een uitgespeelde strafcorner afgemaakt door Hugo Fraij bracht de marge op twee doelpunten. Door een verdedigende slordigheid kwam  Deurne terug in de wedstrijd, en was de marge van Wijchen weer 1 doelpunt. In de allerlaatste seconde kwam Deurne op gelijke hoogte door een aanval die volgens sommigen niet helemaal volgens de spelregels verliep.

Dit bericht delen:

Advertenties