Robin Hood en het verdwenen goud in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
1 oktober 2015
Het wereldberoemde verhaal van Robin Hood krijgt in deze verrassende familiemusical een avontuurlijk vervolg. Op zondag 18 oktober om 15.00 uur (en niet op za. 17 okt. zoals eerder in de brochure stond) is de try-out te zien van de opvolger van Arthur, de musical.  Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Het stadsmeisje Robin brengt de zomer door bij haar oma in het dorpje Nottingham, een toeristische trekpleister omdat Robin Hood er vroeger heeft gewoond. John, de nieuwe burgemeester, heeft besloten om de arme mensen uit hun huizen te zetten zodat hij er hotels kan bouwen. Als Robin achter zijn plannen komt wil ze de mensen uit hun dorp redden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze op zoek naar de legendarische schat van Robin Hood. Als ze tijdens haar  reis een mysterieus dagboek vindt is dat het begin van een groots avontuur.

In ’t Mozaïek en op diverse scholen liggen kleurplaten van Robin Hood waarmee je leuke prijzen kan winnen als je deze meeneemt naar de voorstelling.

Zondag 18 oktober, 15.00 uur. Prijs:  € 12,50,- (inclusief garderobe en drankje)

www.robinhoodmusical.nl

Trailer/filmpje

Foto: Wim Lanser

Dit bericht delen:

Advertenties