s.v. A.W.C. investeert in voetbalkwaliteit!

Van onze redactie
7 oktober 2015

Foto Piet Hubers


Voetbalvereniging s.v. A.W.C. gaat een nieuwe koers varen. Onlangs heeft het bestuur van de Wijchense club een nieuw Voetbalplan geaccordeerd.


Piet Hubers is gevraagd om de komende 3 maanden de club voetbaltechnisch door te lichten en in december van dit jaar te rapporteren hoe verder uitvoering te geven aan het plan. Een belangrijke rol, volgens het nieuwe plan, is weggelegd voor een aan te stellen Manager Voetbal. Deze functie zal Hubers de komende maanden tevens , op interim basis,  invullen.  Het nieuwe voetbalplan geeft een impuls aan de gehele vereniging dus aan alle (jeugd) voetballers en het technisch kader van s.v. A.W.C.


Voorzitter Erick Loermans zegt:  “Ik ben erg blij dat Piet Hubers zijn grote kennis en jarenlange ervaring in gaat zetten om s.v. A.W.C.  te helpen bij de implementatie van ons Voetbalplan”.


Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse leidinggevende functies bij de KNVB startte Piet Hubers in september 2014 een Adviesbureau (HubersUnited). Momenteel is hij werkzaam als Technical Director Grassroots van de Indian Super League Football  en als Technical Instructor Grassroots bij de Europese Voetbalbond UEFA.


Dit bericht delen:

Advertenties