Rob en Emiel met avondvullende show in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
8 oktober 2015

Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Dat is de voorstelling Da’s sterk van Rob en Emiel. Het is de enige voorstelling met een eerste, tweede én derde helft. Da’s sterk toch? Op vrijdag 23 oktober is het volop genieten van deze artiesten, die in Wijchen steeds meer bekendheid krijgen door hun Magic Cabaretdinners bij Sterrebosch.


Het theaterpubliek heeft de heren al jaren geleden in hun hart gesloten en van jong tot oud geniet met volle teugen van hun show. Er zijn nog kaarten via www.mozaiekwijchen.nl of 024-6450455.


Mozaiek 23 okt 2015 Rob & Emiel - Da's Sterk - staande foto (c) rechtenvrij


De combinatie van magie, theatrale acts, stand-up comedy en cabaret. Dat allemaal in één show verpakt geeft de bezoeker een intens gevoel van verwondering. Dat is nog eens sterk vermaak. Was je eerder te gast bij een show van Rob en Emiel? Dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten, maar deze theatershow wordt de overtreffende trap.


Ben je nog nooit bij een optreden van deze heren geweest? Ook jij zult de zaal verlaten en denken: `Da´s sterk!`. Dat hebben de kijkers van Street Magic ook vaak, dit tv-programma met rob & Emiel is erg populair onder de jeugd. De show in Theater ’t Mozaïek is gemaakt voor volwassenen, maar we weten dat tieners en jongeren er ook erg van genieten. Een ideaal uitje voor gezinnen met wat oudere kinderen dus.


Van elk kaartje doneren ambassadeurs Rob en Emiel een deel aan Make-a-wish Nederland.


Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:




  • Datum: vrijdag 23 oktober 2015

  • Tijd: 20.15 uur

  • Artiest:  Rob en Emiel

  • Voorstelling:  Da’s sterk

  • Genre:  cabaret

  • Prijs:  € 19,50 (inclusief garderobe en drankje)



Dit bericht delen:

Advertenties