Mazing Joy slaat zijn vleugels uit

Van onze redactie
12 oktober 2015
Zondag 11 oktober trad het koor Mazing Joy op in een bomvolle Schakel in Wijchen. De voorstelling ´ONDERWEG´ werd georganiseerd door de RK parochie De twaalf Apostelen, in samenwerking met de Protestantse Gemeente Wijchen/Leur/Batenburg. Veel belangstellenden waren van heinde en ver gekomen om mee ´ONDERWEG´ te gaan.

´ONDERWEG´ is geïnspireerd op de tocht naar Santiago de Compostela van koorlid Jan van Woerkom. Samen met verhalen van de pelgrims Emir Dujso en Rudy de Kruijf vormt zijn pelgrimstocht de rode draad in de voorstelling. Het geheel wordt omlijst door het koor Mazing Joy dat onder (bege)leiding staat van Ilja van Luijk, bijgestaan door sopraan Christine Termonia en bas Hans Kievits.

Ook deze middag was het publiek weer geraakt en enthousiast. De reacties m.b.t. de voorstelling zijn zo overweldigend dat er bij Mazing Joy al heel wat vragen zijn binnengekomen of deze voorstelling niet ook in andere delen van het land opgevoerd kan worden. De organisatie is hier druk mee bezig en in ieder geval staat er voor begin volgend jaar weer een reeks voorstellingen gepland in andere regio´s.

Dit bericht delen:

Advertenties