Hockey: MHC Wijchen Heren 1 weet eindelijk weer te winnen

12 oktober 2015
Na de magere resultaten in de afgelopen weken lukte het de club uit Wijchen om afgelopen zondag wel te winnen. In Venray werd een overtuigende zege geboekt.

In het begin van de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Joep Paumen scoorde uit een rebound, kort daarna kwam Venray weer op gelijke hoogte. Daarna scoorde Hugo Fraij voor Wijchen met een goede combinatie uit een vrije slag. Venray kwam door middel van een benutte strafbal weer op gelijke hoogte. Kort voor de onderbreking zette Wessel Krale Wijchen weer op voorsprong met een hoge slag op doel. Jelle Maaskamp was degene die de ruststand bepaalde door de actie van Joep Paumen te bekronen met een doelpunt. De ruststand was dus 2-4.

De tweede helft had Venray duidelijk minder in te brengen dan de eerste helft. Toch verkleinde het in het begin van de tweede helft de marge uit een strafcorner: 3-4. Daniel Duijzer prikte echter al snel de 3-5 binnen. De 3-6 kwam op naam van Stefan de Groot die vanaf 10 centimeter voor de doellijn de bal snoeihard binnenmaaide. Joep Paumen zorgde uit een strafcorner voor de eindstand: 3-7.