Voetbal: SC Woezik Vrouwen 1 na winst met 5 punten los

Van onze redactie
12 oktober 2015
De 6e wedstrijd uit tegen Victoria Boys VR in de hoofdklasse werd wederom gewonnen door de dames van Woezik. Uitslag: 1-3. SC Woezik VR staan nu met 5 punten los van nummer 2 Prinses Irene.

 

Op een klein kunstgrasveld was het voor beide verdedigingen makkelijker om te verdedigen. Toch creëerde SC Woezik gedurende de hele wedstrijd voldoende kansen om de score hoger te laten uitvallen. Helaas was de assistent scheidsrechter van Victoria Boys even de spelregels vergeten, de scheidsrechter ging daar veelal in mee.

SC Woezik kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand, door een mooi doelpunt van Victoria Boys, maar al direct werd het 1-1 doordat een strakke voorzet door Bonita Theunissen door een verdediger van Victoria Boys als laatste geraakt

Daarna ging het makkelijk voor SC Woezik, met goed veldspel werd aangevallen en na een geweldige pass van Charelle Coubissen scoorde Bonita Theunissen.

Na de rust werd het 1-3 door Bonita Theunissen en de wedstrijd was gespeeld.


Komende zondag speelt SC Woezik VR thuis om 14.30 uur tegen RKDSO uit Nootdorp; ze kunnen dan de 1e periodetitel winnen. De eerste stap naar het kampioenschap is dan gezet, dit is de missie, want SC Woezik VR willen naar de topklasse.

Dit bericht delen:

Advertenties